Som
Dele
Last inn på nytt
Full skjerm
Space Imposter game background
Space Imposter game background
🏃‍♂️🏃‍♀️👟 Space Imposter
Start spill
Space Imposter

Space Imposter

Spill nå blant oss imposter et nytt spill eksklusivt til kiz10.com! Med mange prestasjoner for å låse opp veldig morsom på nettstedet vårt, starter de små tegnene i blant oss et nytt eventyr nå hver av tegnene vil få muligheten til å nå målet om hvert nivå trygt og sikkert, svært kompliserte nivåer med nivåer av mye mer komplekse vanskeligheter i hvert nivå. Ha det gøy med dette utmerkede nye spillet her på Kiz10 hvor vi har et utvalg av blant oss spill helt gratis.

De små tegnene i blant oss er fanget i en merkelig dimensjon, men det vil ikke stoppe de elskelige tegnene som ønsker å mestre dette nye eventyret i en merkelig verden full av farlige gjenstander.

Målet med spillet er å kontrollere tegnene til blant oss og hjelpe dem til å løpe gjennom de farlige plattformene til hvert nivå, hoppe i riktig øyeblikk, for å unngå de farlige bladene som er på bakken, eller som sitter fast på plattformene, Mange hindringer på vei må du hjelpe de små tegnene til å komme trygt på hvert nivå.

På vei og bane vil du kunne samle mange poeng for å forbedre rangeringen din i Kiz10-fellesskapet og vise at du er en ekte gammer. I dette spillet vil du få muligheten til å låse opp mange belønninger som vil gjøre spillet mye mer underholdende og morsomt.

Hvordan spille?

Follow these instructions to play this game. Also, you can find other instructions in-game.
Kontroller bevegelsene til tegnet for å hoppe på hindringene og nå målet

Space Imposter : If you like this game you might like these too

eventyr hopper hypercasual kiz10 løping morsom uformelt